Skattebolaget - Massor med info om skatteverket

Skatteverket hos BDO

Skatteverket hos BDO i Trosa I Trosa finns endast ett företag som är kunnigt på Skatteverkets regelverk nämligen BDO. Då både inriktning och tillgänglighet kan variera mellan redovisningsföretag som kan Skatteverket och därför kan det vara bra att kolla med fler bokföringsföretag och redovisningsbyråer från andra orter än Trosa i Södermanlands län.
Glöm inte att priserna stöd i dialogen med Skatteverket oftast är lägre på en mindre ort och därför är det en fördel att undersöka med andra företag som har bra koll på Skatteverket från en något mindre ort liknande Trosa. Eftersom det inte finns så många som arbetar med skatter och ofta diskuterar med Skatteverket förutom BDO i Trosa ska du börja höra efter med BDO först eftersom de är ett bra och lokalt företag.Enklast kommer du i kontakt med BDO som kan hjälpa dig i dialogen med Skatteverket enligt nedan:


BDO


Fiskargatan 9
619 30   Trosa


Allt intressant om Skatteverket och skattebolag

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om Skatteverket men också en del kul och lustiga saker gällande skattebolag.Meny - Skatteverket
Till förstasidan på www.skattebolaget.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter